Loading Events

« All Events

PBOC Winterfest® 2022 Schedule

January 20, 2022 @ 8:00 am - January 23, 2022 @ 5:00 pm

Wednesday    January 19, 2022        
3:00 PM 6:30 PM REGISTRATION  TBD        
5:00 PM   GATES OPEN        
6:00 PM 2 Hours Race/TT Practice all groups       Lights required at dusk !!
8:00 PM   ON-TRACK CLOSED        
8:00 PM all night Continue to drop Trailers for event        
             
Thursday   January 20, 2022   Friday   January 21, 2022
             
7:00 AM 8:00 AM Registration - Motorhome in Paddock   7:00 AM 8:00 AM Registration - Motorhome in Paddock
7:45 AM   Mandatory Super Solo Meeting   7:30 AM   Mandatory Super Solo Meeting
8:00 AM    MANDATORY DRIVERS Meeting   7:45 AM    MANDATORY DRIVERS Meeting
8:00 AM    MANDATORY TT/RACERS Meeting    7:45 AM     MANDATORY TT/RACERS Meeting 
             
Begin   ON TRACK   Begin   ON TRACK
8:30 AM 30 min Race/TT Practice/Qualifying   8:15 AM 30 min Instructor/Solo  200/300
9:00 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199   8:45 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199
9:30 AM 30 min TT Session 1    9:15 AM 25 min Race/TT Practice 
10:00 AM 30 min Instructor/Solo  200/300   9:45 AM 30 min Instructor/Solo  200/300
10:30 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199   10:15 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199
11:00 AM 30 min PBOC Race Qualifying night race   10:45 AM 25 min Race/TT Qualifying 
11:30 AM 30 min Instructor/Solo  200/300   11:15 AM 30 min Instructor/Solo  200/300
12:00 PM 60 min LUNCH    11:45 PM 60 min LUNCH 
12:30 PM 30 min Grid Marshall  Meeting   12:45 PM 25 min TT Session 1 
1:00 PM   TT Session 2    1:10 PM   GRID cars for Enduro
1:30 PM 30 min Instructor/Solo  200/300   1:20 PM 90 min PBOC 90 Minute Enduro
2:00 PM 30 min SUPER SOLO®  01-199   3:00 PM 25 min TT Session 2
2:15 PM 30 min GRID cars for Race   4:00 PM 25 min SUPER SOLO®  01-199
2:30 PM 40 min TRACK CLOSED RACE PREP   4:25 PM 25 min Instructor/Solo  200/300
2:50 PM   GRID CLOSED   4:50 PM 25 min Race/TT Practice/Test & Tune
2:55 PM   Pace car Rolling   5:15 PM 25 min SUPER SOLO®  01-199
3:00 PM 6HR NIGHT ENDURO RACE        
9:15 PM   Trophy Awards Night Race        
             
5:00PM 6:00PM Registration - Motorhome in Paddock   4:00 PM 6:00PM Registration - Motorhome in Paddock
             
             
SATURDAY   January 22,2022   SUNDAY    January 23, 2022
             
7:00 AM 8:00 AM Registration - Paddock Motorhome   7:30 AM   Registration - Paddock Motorhome
7:30 AM   Mandatory Super Solo Meeting   7:45 AM    MANDATORY DRIVERS Meeting
7:45 AM    MANDATORY DRIVERS Meeting   7:45 AM    MANDATORY TT/RACERS Meeting 
7:45 AM    MANDATORY TT/RACERS Meeting         
8:15 AM    ALL Students Classroom Media Room 2nd Floor   8:15 AM    ALL Students Classroom Media Room 2nd Floor
             
Begin   ON TRACK   Begin   ON TRACK
8:15 AM 30 min` ALL Students Classroom 2nd Floor   8:15 AM 30 min` ALL Students Classroom 2nd Floor
8:15 AM 30 min Instructor/Solo  200/300   8:15 AM 30 min Instructor/Solo  200/300
8:45 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199   8:45 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199
9:15 AM 20 min Race/TT Qualifying all groups   9:15 AM 20 min Race/TT Qualifying all groups
9:40 AM 30 min All Students 400/500   9:40 AM 30 min All Students 400/500
10:10 AM 30 min Instructor/Solo  200/300   10:10 AM 30 min Instructor/Solo  200/300
10:40 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199   10:40 AM 30 min SUPER SOLO®  01-199
11:10 AM 25 min PBOC Super Sprint Race 1   11:10 AM 25 min PBOC Super Sprint Race 1
11:45 PM 30 min All Students 400/500   11:45 PM 30 min All Students 400/500
12:15 PM 60 min LUNCH   12:15 PM 60 min LUNCH
1:15 PM 25 min Instructor/Solo  200/300   1:15 PM 25 min Instructor/Solo  200/300
1:40 PM 25 min TT Session 1   1:40 PM 25 min TT Session 1
2:10 PM 25 min SUPER SOLO®  01-199   2:10 PM 25 min SUPER SOLO®  01-199
2:35 PM 25 min PBOC Super Sprint Race 2   2:35 PM 25 min PBOC Super Sprint Race 2
3:05 PM 25 min All Students 400/500   3:05 PM 25 min All Students 400/500
3:35 PM 25 min TT Session 2   3:35 PM 25 min TT Session 2
4:05 PM 25 min Instructor/Solo  200/300   4:05 PM 25 min Instructor/Solo  200/300
4:30 PM 25 min All Students 400/500   4:30 PM 25 min All Students 400/500
4:55 PM 25 min SUPER SOLO®  01-199   4:55 PM 25 min SUPER SOLO®  01-199
             
            Pack Up Track closes at 7:00PM

Details

Start:
January 20, 2022 @ 8:00 am
End:
January 23, 2022 @ 5:00 pm