Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Homestead – Miami March 24-25, 2018 HPDE only

March 24 @ 8:00 am - March 25 @ 5:00 pm

Registration is closed. Sorry no more room for students. Solo drivers can register at the track on Saturday or Sunday

 PBOC AND PCA GOLD COAST REGION DRIVER’S EDUCATION (HPDE) at Homestead-Miami Speedway.  This is a two-day event.  Our friends from PCA Gold Coast Region are co-hosting this event. We welcome AUDI OF NORTH ORLANDO drivers who are also joining us.

DRIVERS EDUCATION VENUES:

Drivers Education for Novice, Intermediate and Advanced Students on Saturday and Sunday is available for $450.  One day entry fee is $325. Instructor entry for Sat/Sun is $55.  Solo Entry fee for Sat/Sun is $450. A one day entry is $325.  

PBOC Super Solo™ run group is available at this event.  Super Solo™ drivers please register as Instructors or Solo as appropriate.

CONVERTIBLES: Cars with fixed rollover protection, eg. BMW Z3 Z4 and Porsche Boxster and the Mini Cooper) are ok. Call for approval if you are unsure about rollover protection. If you run with the top down, you MUST use arm restraints. No SUV’s in DE.

RACING VENUESTHERE ARE NO RACING VENUES FOR THIS EVENT ONLY.

SCHEDULE BELOW

PBOC Motorsports Club Inc at HMS  
…with Gold Coast Region PCA  
…and AUDI North Orlando    
SATURDAY   March 24, 2018  
7:00 am GATES OPEN    
7:15 am Registration in the Classroom Building
8:00 am MANDATORY ALL DRIVERS MEETING
         
Begin     Car #'s ON TRACK
8:30 AM     All students in class
9:00 AM 25 min   200-399 Instructor's/Solo
9:25 AM 25 min   400-599 Novice - Intermediate
9:50 AM 25 min   01-199 SUPER  SOLO™
10:15 AM 25 min   600-699 Audi North Orlando
10:40 AM 25 min   200-399 Instructors /Solo
11:05 AM 25 min   400-599 Novice - Intermediate
11:30 AM 25 min   01-199 SUPER  SOLO™
11:55 AM 60 min     LUNCH 
12:55 PM 25 min   600-699 Audi North Orlando
1:20 PM 25 min   200-399 Instructors /Solo
1:45 PM 25 min   400-599 Novice - Intermediate
2:10 PM 25 min   01-199 SUPER  SOLO™
2:35 PM 25 min   600-699 Audi North Orlando
3:00 PM 30 min   200-399 Instructors /Solo
3:30 PM 30 min   400-599 Novice - Intermediate
4:00 PM 30 min   01-199 SUPER  SOLO™
4:30 PM 30 min   600-699 Audi North Orlando
         
         
SUNDAY   March 25, 2018  
7:00 am GATES OPEN    
7:15 am Registration in the Classroom Building
8:00 am MANDATORY ALL DRIVERS MEETING
         
Begin     Car #'s ON TRACK
9:00 AM 25 min   200-399 Instructor's/Solo
9:25 AM 25 min   400-599 Novice - Intermediate
9:50 AM 25 min   01-199 SUPER  SOLO™
10:15 AM 25 min   600-699 Audi North Orlando
10:40 AM 25 min   200-399 Instructors /Solo
11:05 AM 25 min   400-599 Novice - Intermediate
11:30 AM 25 min   01-199 SUPER  SOLO™
11:55 AM 60 min     LUNCH 
12:55 PM 25 min   600-699 Audi North Orlando
1:20 PM 25 min   200-399 Instructors /Solo
1:45 PM 25 min   400-599 Novice - Intermediate
2:10 PM 25 min   01-199 SUPER  SOLO™
2:35 PM 25 min   600-699 Audi North Orlando
3:00 PM 30 min   01-399 Inst-Solo- Super Solo
3:30 PM 30 min   400-599 Novice - Intermediate
4:00 PM 30 min   600-699 Audi North Orlando
4:30 PM 30 min   01-399 Inst-Solo- Super Solo

Details

Start:
March 24 @ 8:00 am
End:
March 25 @ 5:00 pm
Website:
www.Clubregistration.net

Venue

Homestead Miami Speedway
1 Speedway Blvd
Homestead, 33035 United States